Sådan sparer du op i juletiden

Mange mennesker går og småbakser med økonomien i disse kolde vintermåneder. Alle ved at december er en frygtelig dyr måned, men desværre forbereder alt for lidt sig på det – det er desværre ikke alle der har mulighed for at lægge penge til side hver eneste måned.

Grundene kan være mange, måske du er studerende, måske du har en stor gæld i dit hus. Uanset hvad grundene er kan vi alle blive enige om at der næsten ikke findes nogen glæde så stor, som glæden i at se et andet menneske nyde den gave man har købt dem. 

Derfor går denne artikel i dybden med et par gode måder du kan spare/tjene lidt ekstra i denne måned, så du har mulighed for at give menneskerne omkring dig de gaver som du føler de fortjener.

Skift til de billige alternativer

Hvis vi alligevel er i sparehjørnet kan vi lige så godt gå i dybden med et par ting som vil have effekt hele året – eksempelvis din belysning. Hvis du har dyre- og gamle lamper kan det godt gå hen og blive en peberet fornøjelse at have lyset tændt så længe i de lange og mørke vintermåneder (køb LED lys her).

Ved at skifte til LED sparer du allerede fra dag 1, og når lamperne har tjent sig selv hjem er resten grønne tal. Denne lille fingerregel med at vælge de billige alternativer kan puttes ind i alt fra hvordan du tager bad til hvilken type mælk du vælger i supermarkedet. 

Som ordsproget går, så gør mange bække små til sidst en stor å – og det kunne ikke være mere sandt end når man snakkede om at spare penge. Husk at alle penge sparet er penge tjent. 

Har du overvejet at sælge ud?

Hvis du har nogle sager til at ligge i kælderen som du aldrig nogensinde får brugt, så kunne du med fordel begynde at sælge lidt ud af det, enten på DBA eller en af de mange andre sider der findes til den slags eller hos en pantsætter, der jo tager imod de meste af værdi. 

Ved at sælge ud af gamle sager gør du også fremtidige dig en tjeneste, for vi ved alle godt at vi før eller siden bliver nød til at gøre rent i vores kælderum, depoter og andre steder hvor vi kan stille ting – det at ikke være god til at smide ud kunne redde din jul i år. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *